Dla naszych Klientów z branży hotelarskiej, zlokalizowanych nad morzem poszukujemy osób na stanowisko:
Kucharz (m/k)
Zadania:
- Przygotowanie dań w Kuchni Restauracji oraz Kuchni Bankietowej zgodnie z procedurami
- Dbanie o najwyższą jakość serwisu oraz zadowolenie Gości
- Realizowanie poleceń Szefa Kuchni
- Praca zgodnie ze standardami HACCP, FIFO dobrą praktyką oraz sztuką zawodu
- Współpraca z innymi działami hotelu w celu zapewnienia jak najwyższej jakości obsługi
Wymagania:
- Min. 2 lata doświadczenia w pracy na stanowisku kucharz w restauracji i/lub hotelu
- Min. 1 rok doświadczenia w obsłudze grup zorganizowanych
- Znajomość zasad funkcjonowania kuchni
- Wysokie standardy pracy, nastawienie na jakość
- Wiedza oraz umiejętności kulinarne
- Znajomość standardów kuchni polskiej oraz śródziemnomorskiej
- Motywacja do pracy i rozwoju
- Aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych
Oferujemy:
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- Darmowe zakwaterowanie
- Pełne wyżywienie
- Pracę w profesjonalnym zespole
- Prywatną opiekę medyczną
- Prywatne ubezpieczenie
- Wsparcie kierownictwa oraz rozwój
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres rekrutacja@grantservice.pl
Previous Story
Pokojowy/Pokojowa
Next Story