Dla naszych Klientów z branży hotelarskiej, zlokalizowanych nad morzem poszukujemy osób na stanowisko:

Kucharz (m/k)

Zadania:

  • Przygotowanie dań w Kuchni Restauracji oraz Kuchni Bankietowej zgodnie z procedurami
  • Dbanie o najwyższą jakość serwisu oraz zadowolenie Gości
  • Realizowanie poleceń Szefa Kuchni
  • Praca zgodnie ze standardami HACCP, FIFO dobrą praktyką oraz sztuką zawodu
  • Współpraca z innymi działami hotelu w celu zapewnienia jak najwyższej jakości obsługi

Wymagania:

  • Min. 2 lata doświadczenia w pracy na stanowisku kucharz w restauracji i/lub hotelu
  • Min. 1 rok doświadczenia w obsłudze grup zorganizowanych
  • Znajomość zasad funkcjonowania kuchni
  • Wysokie standardy pracy, nastawienie na jakość
  • Wiedza oraz umiejętności kulinarne
  • Znajomość standardów kuchni polskiej oraz śródziemnomorskiej
  • Motywacja do pracy i rozwoju
  • Aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych

Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • Darmowe zakwaterowanie
  • Pełne wyżywienie
  • Pracę w profesjonalnym zespole
  • Prywatną opiekę medyczną
  • Prywatne ubezpieczenie
  • Wsparcie kierownictwa oraz rozwój

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres hr@grantservice.pl